Scrappening...

var jag och Viveka på i helgen. Var så kul, men tiden gick alldeles för fort. Vi hade jättetrevligt bordssällskap av Lena och Benita som gjorde massvis fina kort. Tack till Malin, Malin och Elisabeth som ordnat denna träff!!!


Denna gjorde jag till en tävling där vi skulle utgå från en skiss. Fick äntligen testat mitt QK-alfabet  Beauty Queen till denna LO  och är jättenöjd med mitt inköp. Här har jag scrappat foto från vår Usa-resa som vi gjorde i somras. Dessa foto är från vårt underbara besök på Sea World där vi såg showen Believe.Ytterligare en LO jag gjorde utifrån en skiss till en tävling. Här är det foto från San Diego Zoo som jag scrappat, denna ska nog sedan bli en dubbel-LO.Den tredje LO:n jag gjorde under Scrappening. Även denna är från Usa-resan då vi var i Detroit. Här skulle vi bara använda de färger som vi hade på våra kläder.Sista LO:n som jag skapade på Scrappening. Blev en dubbel om när vi var på Nascar. Denna LO var oxå en utmaning där man skulle använda minst 5 foton, någon metall, vara en dubbel-LO, finnas lite band på den samt att något skulle vara vågigt på den.

Har blivit utmanad...

av Lenislenis att svara på några frågor. Kika gärna in hos henne för hon är en duktig kortmakare.

Vilken mat äter du ofta? Något med pasta. En god köttfärssås, ost-och skinksås eller någon annan god sås till.

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Beror på vem jag är hemma hos. Men oftast försöker jag hjälpa till.

Var sitter du helst när du bloggar?  Hemma, framför min egen dator.

Köper du ofta Triss?
Ibland, men vinner tyvärr inget.

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Som upplevelseresa var det när vi var i Usa i sommar och åkte runt till flera städer. Annars ligger Rhodos-resan bra till, med paradisstranden Tsambika.

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
3:an, 4:an och 5:an brukar det bli mest för min del. Titta på lite roliga serier!

Vilket är ditt favorit vin? Då jag inte är någon stordrickare av vin så får jag säga det mousserande vinet jag hade på min examensfest, Åkesson tror jag det var.
 
Och så ska jag nu i min tur välja ut 4 stycken som jag vill ska svara och sedan utmana dem på deras bloggar. Be dem läsa min, och låta personen som utmanat mig veta när jag svarat på utmaningen. Nu vill jag utmana följande kreativa pysslare:

Maddiezen
Paradise
Kicki76
Lillblomman

Nu är det dags för mig att laga lite mat och göra mig i ordning för att sedan bege mig till Göteborg Gospel och sjunga. Det närmar sig konserten vi ska ha den 29 november kl 19,00 i Smyrnakyrkan.

 

Papperkraft...

... gjorde jag ett besök på, när mässan var i Partille. Shoppingbehovet dämpades men plånboken blev väl inte lika nöjd. :)


Blev lite smått och gott så som några stämplar, journalingrutor, stämpeldynor, spiraler, blommor, EB-die (snowflake), fler PM-pennor, distanskuddar samt ett rör att altra.


Lite papper blev det ju förstås oxå. :) En hög med enfärgade cardstock samt höstpapper från Maja Design, även ett klippark därifrån. Visst har Maja Design ljuvliga papper!?

Nu är det dags för sängen! Hinner nog inte uppdatera förrän till helgen, på återseende!

Äntligen uppdatering!

Nu har jag äntligen tid att uppdatera, har varit mycket nu det sista. Här kommer 2 kort som jag gjorde i helgen till minicrop som Kortifokus hade i helgen i samband med World Card Making Day.


Detta kort gjorde jag till tävlingen "Glitter, Bling och Pärlor". Här var det valfritt tema samt färger.Kort nummer 2 gjorde jag till tävlingen där man skulle utgå från en skiss med valfritt tema och färg. Tro det eller ej, men jag vann med detta kortet denna tävlingen.

Två cupcake-kort...

... har jag knåpat ihop. Älskar verkligen den stämpeln, lite vanebildande så risken finns att det blir fler kort med det motivet på. :) Jag har även använt embossingfolder från cuttlebuggen.
Stämpeln kommer från Landstoken.
RSS 2.0