Fjärilskort...

Dessa två kort gjorde jag utifrån samma skiss som Inkido hade till en tävling i oktober 2009. Älskar verkligen den stämpeln! Den kommer från Inkido.

Kongahällamässan...

I lördags gick Kongahällamässan av stapeln för första gången. En jättetrevlig mässa, men oj vad mycket folk där var. Lyckades ändå få med mig några påsar hem. :)


Några av läckerheterna är härliga Maja Design papper, masker från Tim Holtz, en spellbinder, en Inkidostämpel, en stämpel från Stämpelboden, journalingblock, mini misters och slutligen lite härliga Say it in Pearls swirls.

Pumpor...

En av mina favoritstämplar, tycker den är så söt hänglatjejen med pumpor. Den är färglagd med promarker-pennorna. På det nedersta kortet är de mönstrade pappren från Crate. Korten är skapade utifrån samma skiss, en månadskiss på Scrappiz, oktober 2009.

Äggkartong i påskbeklädnad...

Favorit i repris, en uppskattad present... Passade på att göra en till då vi var bortbjudna även på påskafton, en lite kul grej att ha med sig som med stor sannolikhet ingen annan har med sig...Altrad äggkartong...

Grodans Scrapgarden har en tävling där man ska skapa något och tänka PÅSK! Jag passade då på att altra en äggkartong som jag ska ge bort till värdparet vi ska besöka. En liten påskpresent som fylldes med chokladägg.Glad Påsk!

Förra söndagen spenderades med tre supertrevliga pysseltjejer. Dagen försvann i rasande tempo, men en del pysslande hann vi allt med trots massa prat och god mat/fika. Jag fick gjort lite påsk-kort i varierande storlek med Hänglars påsk-stämplar. De är i sin tur färglagda med promarker-pennorna.

GLAD PÅSK ÖNSKAR JAG ER UTE I STUGORNA!!!RSS 2.0