December´s julkort till julkortsutmaningen...


Stämplar: Magnolia och Inkido
Mönstrat papper: Dekorativ design-Julkollektion 2006 (Julprickar blå, Julstjärnor blå)


Stämplar: Okänd och alfabetsstämplar från Panduro Hobby
Mönstrat papper: Dekorativ design-Julkollektion 2006
(Julprickar blå, Julstjärnor blå), spillbitar

November´s julkort till julkortsutmaningen...


Stämpel från Inkido samt spillbitspapper.


Så här blev resultatet från ett kit som jag plockat ihop. 2 vänner har fått likadana kit så det ska bli kul att se hur deras kort blev. I kiten fanns de 2 mönstrade pappren från Dekorativ design (Julkollektion 2006 - Julprickar blå, Julstjärnor blå), wellpapp, vitt band, 2 vita snöflingebrads som skulle vara med. Sen hade jag även stansat ut en hel drös med snöflingor och blommor (MS stans), men alla behövde inte vara med. Jag valde att bara ha med de utstansade snöflingorna. Till sist var det ett kriterie att det skulle finnas med ett stämplat motiv (Vilda Stamps) som skulle färgläggas på något vis. Jag gjorde ett lite annorlunda julkort av mitt kit. Mitt kort är inspirerat av en skiss hos Vilds Stamps, men hann tyvärr inte fota och lägga upp kortet i tid.

Lycka...

Förra sommaren var vi på ett fantastiskt bröllop i Fiskebäckskil
och jag var ju tvungen att scrappa detta tillfälle.Ett grattiskort...

... som jag gjorde till en av mina kollegor nu när hon fyllde jämnt. Temat på kortet var ganska självklart då hon har ett stort trädgårsintresse och även har läst till trädgårdsmästare.


Mönstrat papper: Pink Paislee (Butterfly garden)
Stämplar: Magnolia, Pink Paislee

Shoppat hos...

... Scraplagret har det blivit. Jag återkommer gärna som kund för de har kanonservice, svarar snabbt om jag har haft frågor, jag har fått lägga undan varor i väntan på att andra saker jag vill ha ska komma in. Ett stort tack Emma! Jag är supernöjd, nu ska det scrappas!


Några dies av Magnolias underbara Doohickeys, masker från Prima, TH die, chalkmists, vit distress stain, ljuvliga alfabet från Prima och TH samt lite Tack ´N Peel.


Det blev även 2 serier av Primas nya och så underbara papper.

RSS 2.0