Fler samma men olika...

Här kommer några julkort till...
 
 
 
 
God Jul önskar jag Er alla!

Samma men olika...

Jag tog och utmanade mig att få ihop många olika julkort utifrån två mönstrade papper. Jag har lagt till kortstommar, cardstock och spillbitar från mönstrade papper. Här kommer några av dem.
 
 
 

Fortsättning följer en annan dag!
 
 

Julkort...

Dags att visa några av julkorten som gått iväg med posten i år. Julkorten jag visar idag har jag nog visat tidigare här i bloggen. Det kommeer fler julkort en annan dag. På återseende!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shoppat hos Cili in Paper...

När Cili in Paper hade invigning i sin nya lokal, blev det naturligtvis ett besök. De hade fått en jättefin och luftig lokal till alla sina härliga godsaker. När jag var där var det inte jättemycket folk, men en jättelång kassakö som tog lång tid då de tyvärr bara hade en kassa. Men lite godsaker fick följa med mig hem.
 
Det blev bland annat lite dekorationer, paper pad från Bo Bunny
och plastfickor till PL-albumet.

Dopvatten...

I slutet av september var Lena och Viveka här för en mycket trevlig pysseldag. Jag fick börjat lite med PL, där jag kommer göra min egen variant. Jag kommer inte köra veckovis som många gör, utan istället sätta in olika händelser jag vill ha med. Jag kommer även att ha med layouter i mitt album. Jag började sätta in foton som handlar om Mollies dop, och gjorde även en layout som ska in i albumet tillsammans med de andra fotona.
 
Papper: Basic Grey
Övrigt: Bokstäver, stjärnor, blommor och distress stains
 

September´s Surtescrap del 3 av 3

Utöver alstren till de tre utmaningarna så hann jag även göra två layouter till min dotters album.
 
Här har jag använt mig av spillbitar från pappren som jag använde mig av när jag skapade inbjudningskort m.m till vårt bröllop.
Papper: Maja Design (Crea Diem)
Övrigt: Bokstäver, blommor, bling, tag (Melissa Frances) och hörndekoration
 
Papper: Graphic Minds
Övrigt: Bokstäver, bling och bradshjärtan
 
RSS 2.0