Barnvagn...

När jag satt och surfade runt häromdagen hittade jag denna underbara barnvagn. En sådan måste jag försöka göra tänkte jag, och dessutom skulle jag på dop så det var ett passande tillfälle att skapa den till. Så här blev mitt resultat:




Material jag använt är Inkidos mönstrade papper, lite spets, lite bling på hjulen,
en charm och några brads.


Så här blev allt tillsammans, paket, dopkort och barnvagnen.

Fler småkort...

Småkort kan man aldrig göra för många av. De är alltid bra att ha till hands till presenter... Jag har som projekt nu att försöka att i första hand använda mig av spillbitspapper när jag gör mina kort. Det har en tendens att bara bli mer av.










Dopkort...

Till helgen ska vi på dop, det ska bli så kul. Nu fick jag ju en anledning att pyssla. :) Knåpade ihop dopkortet ikväll, passade på att göra kortet till Annikas skissutmaning som hon har med anledning av att hon firar 20 000 besökare i bloggen. Grattis! Man har chans att vinna ett presentkort på Papermaze! Det ni...

Skissen som fritt fick tolkas ser ut så här:


Min tolkning ser ut så här:

Motivstämpeln kommer från Magnolia, textstämpeln från Inkido. Pappret jag använt är främst spillbitspapper. Övrigt material är blommor, spellbinder och pearlmaker.
Motivet är färglagt med promarkers.

Grattiskort...

Här kommer ett kort till med den underbara collgaestämpeln med fjäril från Inkido. Använde den till ett grattiskort för ett tag sen. Även det mönstrade pappret är från Inkido, och känns lite somrigt. Blommorna gick i samma fäger som det mönstrade papprets färger.



... med matchande låda!

Gjorde en matchande låda med samma papper från Inkido, samt dekorerade lådan med en av deras fjärilsstämplar. Den matchar stämpeln jag använde på kortet. Slutligen piffade jag till lådan med lite brunt papperssnöre runtom.



Manligt...

Fick till ett lite manligare kort, vilket jag tycker kan vara svårt. Man får försöka få till det genom färgerna då jag inte hittar så mycket bra tips på manliga stämplar. Tips mottages tacksamt!



Mer bröllopskort...

I fredags kväll gjorde jag 5 kort, varav 2 stycken har jag redan visat. Här kommer ett till. Motivstämpeln kommer från Hänglar. Ska fortsätta ikväll att göra kort med mina nya stämplar, köpte några till på mässan i helgen.



Fjärilar...

Passade på att göra flera kort med samma motivstämpel. Det är en collagestämpel från Inkido. En av mina favoriter, är läckert med fjärilar. :)









Småkort...

Denna underbara kalla från Kortmakaren samt fjärilen från Inkido passade jag på att använda när jag gjorde lite småkort, kan alltid vara bra att ha liggande. Swirlen på det översta kortet är gjord med pearlmaker.









Mars julkort till julkortsutmaningen...

I fredags hade jag flyt i mitt skapande och fick gjort 5 kort på kvällen.
Här kommer de två julkorten för mars till julkortsutmaningen.





Dags för mässa igen...

Idag var det dags att bege sig till Nordiska stämpel och scrapmässan som denna gången låg i Borås. Jag hade turen att ha vunnit inträdesbiljetten! Inne på mässan var det lugnt och gott om plats att komma åt och kika på alla läckerheter. Blev ju lite som fick följa med mig hem. Mycket av de nya inköpen hade härliga vårfärger, längtar efter vår nu!


Lite läckra mönstrade papper, men även vanlig cardstock inhandlades.


Nya härliga färger på Promarkers-pennor, spellbinders, härliga färger på embossingpulver, wellpapp i olika format samt inkidos well chipboards, blommor, stämplar. Sen olika fästkuddar och EZ mount inhandlades också.

Magnolia...

Gjorde ju ett besök på Magnolia för ett tag sen. Har nu fått gjort ett kort med en av de nya stämplarna. På detta kortet har jag försökt att använda lite spillbitspapper. Den högen har ju en tendens att växa... Motivet är färglagt med promarkers som vanligt.



Altrade ljus...

Gjorde dessa ljus för ett tag sen. Ett av ljusen fick även en matchande tändsticksask. Slutligen slogs de in i cellofan för att bli fina presenter...











RSS 2.0