Kärleken...

Min kollega på jobbet gifte sig tidigare och då passade jag på att göra ett kort från jobbet och ett kort från mig och min man.
 
Stämplar: Magnolia och Inkido
Papper: Spillbitspapper (Graphick Minds, Ladybug and friends)
Övrigt: Färglad med distresser, spellbinder
 
Stämplar: Magnolia, Inkido
Papper: Spillibitar
 
Det blev matchande paket till kortet!
 
 

Elsa 4 veckor...

Denna layout skapades till en skissutmaning hos Svensk Scrapbooking som hade Nyårscrop.
Jag har använt mig av spillbitspapper, wellpapp, punchinella, knappar, träbokstäver,
chipboardsiffra, blommor och brads.
 
 
 

Panduro outlet...

I höstas var jag och 2 kompisar till Ullared och då passade vi på att ta en sväng in på Panduro Outlet. Jag hittade inte så mycket, men det blev lite bokstäver. Bokstäver går ju alltid åt.
 
 
 

Kärlek...

Det fick bli några kort till min svärfar och hans fru när de gift sig. Först gjorde jag två blomkort som matchade blombuketterna med spillbitspapper.
 
Stämpel: Inkido
 
Stämpel: Inkido
 
Sen gjorde jag även ett kort som skulle matcha den turkosa presenten.
Mönstrat papper: Webster´s Page (6" block)
Stämpel: Vilda Stamps
 
 

Leilas glass...

Häromveckan testade jag att göra Leilas glass, den blev helt ok. Några dagar senare gjorde jag den igen men utan honung och då tyckte jag den blev godare.
 
 
 

1 åring...

Dags att visa de sista layouterna från Elias album. Det har varit så kul att göra, men nu har jag två album att göra till Elias syster Elsa, samt hans kusing Mollie. Den första layouten är inspirerad till en månadsskiss hos Svensk Scrapbooking, september 2012.
 
Spillbitspapper, wellpapp, bokstäver, MS fjärilstans
 
Denna layout är inspirerad till septermberskissen hos My Sketch World.
Mönstrade papper: Graphic Minds, spillbit
Övrigt: Blommor, tårtpapper, bokstäver, bling
 
 

Enkla småkort...

Jag passade på att göra några enkla småkort med lite spillbitspapper. Stämpeln jag använt kommer från Inkido.
 
 
 

Shopping hos Scrap & Hobby...

I somras tog jag och min kompis Viveka en sväng till Scrap & Hobby som nu flyttat till Gråbo. Där fanns mycket godsaker och en del av dem fick följa med mig hem.
 
Det blev lite fina papper från Bo Bunny och Inkido, stämplar från Tim Holtz, lite bokstäver, embossingcreme samt en InkaGold som är en läcker färg.
 
 

Handavtryck...

För några veckor sedan så var vi på bebismys på biblioteket och gjorde handavtryck. De blev jättefina!
 
 
 

10 månader och Jul 2011

När Svensk Scrapbooking hade midsommarcrop gjorde jag dessa 2 layouter. På den första layouten jag visar inspirerades jag av skissen där man egentligen skulle göra kort, men eftersom den inspirerade mig så mycket så gjorde jag en layout utanför tävling. Blev nöjd, roligt att använda knappar.
 
 
 Denna layouten är jag supernöjd med! Jag utmanade mig själv "kladda" med lite färg, men det blev så bra att ha under titeln! Till rutorna använde jag spillbitar av ljuvliga Maja Design-papper!
 
 

Ytterligare ett dopkort till Elsa...

När Svensk Scrapbooking hade nyårs-cc passade jag på att göra ett dopkort till lilla Elsa till en av utmaningarna. Självklart var det en skissutmaning!
 
Stämplar: Inkido och Magnolia
Övrigt: Spillbitspapper, Magnolia DooHickey, Spellbinder, distresser
 
 

Doppresent...

När Elsa döptes fick även hon ett album för layouter för hennes första år precis som hennes storebror Elias fick. Här ser ni hur fint kortet och paketen blev tillsammans!
 
 

Honeybee Tilda...

Det fjärde och sista bidraget som jag hann med i Scraplagrets påskcrop var utmaning 4 - Magnolia-utmaning (Kort). Här skulle man skapa ett kort med minst en motivstämpel från Magnolia, och kortets tema skulle vara vår. Jag passade på att göra ett grattis-kort till en liten tjej som vi ska uppvakta nästa helg. Hon fyller på våren, och på våren börjar man ofta klä sig i ljusa kläder - gärna lite pastelliga. Därav mycket rosa och vitt på kortet. Sen när våren kommer börjar insekter och blommor vakna till liv och vad passade perfekt då om inte Tilda-stämpeln som är ett litet Honeybee, blomkantstans och lite fjärilar.
 
Det har varit superkul att deltaga i utmaningarna. Ett stort tack till er som fixat alla roliga utmaningar och denna påskcrop.
 
Stämplar: Magnolia och Panduro
Övrigt: Spillbitspapper, distresser, Staz on, MS fjärilsstans, Fiskars kantstans
 
 

Gammal kärlek...

Tredje bidraget till Scraplagrets påskcrop är till utmaning 3 - One Layer Page (LO). I denna utmaning skulle vi skapa en onelayer layout som går ut på att man bara använder sitt foto och ett enda bakgrundspapper. Allt annat skapas med hjälp av olika tekniker och färger. Jag har ett 9* album och till det scrappar jag gamla foton på olika släktingar. Idag blev det ett gammalt svartvitt foto på min mormor och morfar. Jag gillar att hålla det ganska enkelt, och eftersom det är en lite mindre layout så tycker jag inte alltid att det behövs så mycket. Less is more!
 
Jag började att skära till ett vitt cardstock till 9*. Sen duttade jag med distress ink (Fired brick) på Primas mask. När det var klart plockade jag fram mina nya Tim Holtz stämplar och till dem använde jag en brun distress ink (Vintage Photo). Dessa stämplar passade perfekt till detta alster. Sen dammade jag av några foamstamps och stämplade med brun akrylfärg (MM´s - Chocolate) dit titeln "Kärlek" och slutligen satte jag fast fotot.
Färger: Distress Ink (Vintage Photo, Fired Brick), akrylfärg (chocolate)
Övrigt: Foamstamps, Tim Holtz stämplar, mask (Prima)

Elsa 2 månader...

Det andra bidraget till Scraplagrets påskcrop är till utmaning 5 - Bildinspiration (Layout). Jag inspirerades av färgerna (rosa, vitt och turkost) samt fågeln. Nu blir det en sväng ut i det härliga vårvädret innan jag ska försöka sätta tänderna i ytterligare någon utmaning.
 
Spillbitspapper, mask, fluid chalk (chestnut roan), bokstäver
 
 
RSS 2.0