Bartender...

När jag skulle göra detta kortet till min svåger så var valet av stämpel enkel. Visste direkt att jag ville använda Magnolias kille, tyckte den passade då han jobbat som bartender.

Dags för en LO...

Idag blir det en LO som jag visar, tyckte det var dags för en LO igen. Jag är mer inne i en kortmakarperiod just nu, men en och annan LO blir det oxå. Det är en LO till mitt album med Lo:s scrappade med foto från när jag var liten. Fotot jag scrappat är på mig och mina kusiner som är som mina syskon, därav titeln.


Bidrag till Prickiforms tävling

Dags att visa upp mitt bidrag till Prickiforms tävling. Denna tävling var färginspiration utifrån en bild som ligger på deras blogg. Jag är ganska nöjd med mitt bidrag, tycker det blev lite havsfärger men ändå somrigt. Havet är sommar för mig. Eftersom jag inte har så många stämplar från Prickiform som inte är julstämplar fick det bli denna. Men vad sägs om lite fika med tårtbit på sommaren, vid havet kanske?

Tårta...

Här kommer ett grattiskort som jag gjorde för ett tag sen, men har inte lämnats till mottagaren förräns i helgen som gick. Så nu kan jag alltså våga visa kortet.


                             Motivstämpel från Prickiform.
                            Textstämpel från Bildmålarna.

Glad Påsk!

Jag önskar Er alla en riktig skön och Glad Påsk!

Här kommer de två sista påsk-korten jag gjort för i år.Fler påsk-kort

Här kommer ytterligare 2 påsk-kort som jag skapat. Kan nog våga lägga ut dem, de har förhoppningsvis nått mottagarna. Stämplarna kommer från Magnolia, och de inhandlades i helgen.
Påsk-kort

Här kommer 2 olika påsk-kort som är gjorda med samma papper och samma stämplar. (Det nedersta kortet är lite mindre i storlek.)Snart påsk

Nu när påsken närmar sig tycker jag det kan passa att visa ett påskkort, som jag gjorde för ett tag sedan.


              Motivstämplar från Kortmakaren och Magnolia.
                       Textstämpel från Forma Hantverk.
                   Mönstrat papper från Sassafrass Lass.
RSS 2.0