Kortmakarmaran i Floda...

Den 14 november 2009 var det Kortmakarmara i Floda. Den var supertrevlig, längtar redan efter nästa. När vi kom fick vi en fantastisk goodiebag. De hade en massa underbara sponsorer: Penny Black, Hero Arts, Inkido, Quickutz, Reprint, Scraphouse, Ranger, Petaloo, Papperalla och Kortmakaren! Tusen tusen tack till alla sponsorer och till alla tjejerna på kortmakaren för en toppendag!!! Tack för allt fantastiskt ni ordnat!
De hade en massa utlottningar på namnet hela dagen.
Under dagens lopp blev det en del shoppat oxå så klart!En liten bild på mina två vinster oxå!Kortmakarmaran...

Det första vi gjorde på maran var att skapa en namnskylt till någon annan. Man fick en lapp med ett namn på. Jag gjorde Ingrids (Inola) men glömde fota den. Vem som gjorde min har jag ingen aning om, men om du är här inne och tassar får du gärna säga till. Jättefin.
Jag dekorerade tags, då en utmaning var att göra det. Jag passade på att göra två. Den första tagen deltog i utmaningen.


Vi fick även prova på att vika en låda utan att använda några verktyg. Denna låda fick vi ta med oss hem sen. Jättekul!Kortmakarmaran...

De hade en vintageutmaning där man skulle använda en stämpel som fanns i påsen man fick när man kom. Jag vann "Sirlig Jul-stämplar" på lottningen. Lena vann "Mer Sirlig Jul-stämplar" på röstningen. Gissa om vi blev nöjda för vinsterna...
En annan av utmaningarna där skulle man oxå använda en stämpel från sin påse. Det skulle vara ett julkort där färgerna rosa, rött, lime, vitt och svart var tillåtna.
Vi fick även skapa ett kort tillsammans runt bordet, men detta glömde jag tyvärr fota. Om någon har bild på detta får ni gärna hojta till.

Kortmakarmaran...

En av utmaningarna där skulle man tolka en skiss samt använda en stans/punch ur deras låda. Jag valde att göra en LO. Jag vann en punch på lottningen.

Tänd ett ljus i mörkret...

Ja, nu närmar sig julen med stormsteg! Har fått postat alla julkorten idag, men lägger inte upp dem riktigt än. Man vet aldrig vem som är här inne och tassar... Idag blir det istället ett ljus och en tändsticksask som jag dekorerat.November´s julkort till julkortsutmaningen...

Jippi, nu ligger jag i fas äntligen. Julkorten för november är klara! Dessa kort är också inspirerade från skissen jag använde till oktober´s julkort.

RSS 2.0