Januaris julkort i julkortsutmaningen

Jaha, så har jag oxå hakat på julkortsutmaningen på bloggen Jul hela året. Tänkte att det kunde vara kul att haka på och slippa stress med alla julkort som ska göras till jul. Mitt mål är att göra minst 2 julkort i månaden. Så nu har jag gjort januaris julkort, använde mig av stämplar från Prickiform samt Forma Hantverk.Ytterligare ett vikkort

Jag testade förutom att göra diamantkortet, som jag visat tidigare, även att göra ett annat vikkort. Jag tycker det är kul att göra lite andra kort än de "vanliga" som det oftast blir. Även detta kortet inspirerades från Tiggy.Diamantkort

Testade att göra ett diamantkort, vilket var jättekul att göra. Hittade det hos Tiggy, tack för inspirationen!
En uppskattad present!

Igår fyllde svärmor år och vi firade henne med bland annat ett ljus som jag dekorerat till henne. Det uppskattade hon jättemycket!En vän för alltid

Jippi, idag kom mitt nya alfabet Magnolia, tycker det är sååå fint!!!  Dagens alster blir ett kort jag knåpade ihop i helgen.

LO efter ytterligare en skiss

Denna underbara skiss låg på scrappiz-bloggen vilken jag var tvungen att göra min tolkning av. Har visat en tidigare, men denna är den som jag deltog i utmaningen med.

Skissen:


Min tolkning:

LO till skisstävling!

Jag har knåpat på en LO idag efter Hobbyhusets skiss. Jättekul att göra! Här fick jag använt mig av en vinst som jag tror kom från Lillblomman, den blingiga swirslen, superfin!

En LO...

om min examen har jag fått gjort. Den är en fri tolkning från en skiss på scrappizbloggen.


Lite nya kort...

...  har jag gjort till ett tvillingpar som anlände på julafton, därav lite juligare papper.

Ytterligare ett ljus...

... som gavs bort under julen visar jag nu. Dekorera ljus var jättekul och enkelt att göra!


God fortsättning!

Vill passa på att önska alla en god fortsättning på det nya året! Har hunnit med att sitta framför pysselbordet lite nu under ledigheten. Det känns som om skaparlusten har kommit tillbaka lite, skönt!

Har äntligen fått gjort klart min bok med färgprover av mina promarker-pennor. Jag gjorde mallen i word så alla färger finns med, sen är det bara att fylla i efter hand som fler pennor inhandlas. Jag fick även användning av min BIA-maskin till detta album.

 

 

Tillbaks till pysselbordet...
RSS 2.0