Årstiderna...

Förra några år sen var vi i Malmö över nyår, och på nyårsafton
åt vi en fantastisk middag på restaurangen Årstiderna.Underbart syskrin...

Var inne på Netto häromdagen och hittade detta fina syskrin som fick följa med mig hem!Hittade även jättebilliga barnböcker som kanske kan användas i jobbet:
Nol-träffen 2011...

För några helger sen var jag på den fantastiskt trevliga och mycket kreativa Nol-träffen. Oj, vad mycket jag hann skapa, träffa massa andra likasinnade trevliga personer. Det är så kul när man träffar likasinnade och kan låna saker av varandra, utbyta tankar och idéer
och inspireras av varandra.

När vi kom till lokalen fick vi en påse med massa härliga saker i.


Ett stort tack till Lina som fixat denna fantastiska träff! Tack till alla ni andra som hjälpt till att fixa på olika sätt. Till sist ett stort tack till alla sponsorerna:

SCRAP&HOBBY
INKIDO
SCRAPLAGRET
HOBBY&HANTVERK
PYSSELDAGS
MOLLYSSCRAPBOOKING
VILDASTAMPS
REPRINT
LASERFROSSA
SCRAP THAT

Kort...

Vid utmaningen för första kortet som jag gjorde på träffen skulle man utgå från en skiss och använda minst ett band/spets på sitt alster.


Nästa kort jag gjorde till en utmaning skulle vara på höst-tema samt utgå från en skiss. Man skulle även använda minst 2 stämplar från Vilda Stamps.

Mera kort...Det sista kortet som jag gjorde på träffen skulle vara ett julkort,
men man fick inte ha några tomtar på.

Layouter...

På första utmaningen skulle man följa ett recept. Man skulle använda rivet papper, embossing, 3 olika stämplar, en fågel som inte var en stämpel,
en metalldekoration samt orange.


På den andra utmaningen skulle man inspireras av en skiss.


Vid en av utmaningarna skulle man inspireras av ett stilleben med bl a skor i färgerna
rosa och turkost. Men man skulle även välja en bingorad.
Min var: Metall, gul, stämplat och runda former.


På lördag-kvällen gjorde jag en LO som inte deltog i någon  utmaning.


På söndagen startade vi med att vi skulle göra ett kollage-alster.


Nästa utmaning som följde var en snabbis där knappar, tråd och blommor skulle ingå.


När vi gick hem...

... från den fantastiska Nol-träffen 2011 så delade Lina (som ordnat träffen) ut en lite present till var och en som varit där. Tack alla som hjälpt till under träffen! Längtar till nästa år...Oktober´s julkort till julkortsutmaningen...


Rhodos...

En enkel LO med foton från underbara Rhodos!Grand Canyon...

En Lo som handlar om vår resa till USA för några år sedan, och vårt besök i Grand Canyon. Det var en fantastisk upplevelse att vara där, men varmt.Den första julen...

En Lo gjord med Maja Design-papper och olika spillbitar. Jag kämpar på med mina spillbitar, men av någon outgrundlig anledning så känns det inte som om att det lagret minskar något.Maja Design...

... hade make ´n take på mässan i Uddevalla. Man fick vika denna härliga skapelse med deras ljuvliga papper. Den är fin som den är, men kan dekoreras.

Kort...

För två helger sen var jag på mässa och träff i Uddevalla. Jag hade en supertrevlig lördag med massa kreativitet. Tack kära bordsgrannar för trevligt sällskap!

Första utmaningen jag deltog i var att göra ett kort med minst ett stämpelmotiv i färgkombination vitt och 2 andra färger. Jag valde grönt och brunt som tilläggsfärger på mitt kort. Stämplarna jag använt på kortet kommer från Prickiform.


I den andra utmaningen jag gjorde så skulle man även här göra ett kort och utgå från en bild som inspiration. Stämpeln jag använde kommer från Arkivet, jag har även använt rub ons, wellpapp och spillbitar.


LO´s...

På den tredje och sista utmaningen som jag deltog i, skulle man göra en LO där man inspirerades av en bild. Det mönstrade pappret kommer från Magnolia.


Innan det var dags att packa ihop så hann jag knåpa ihop en Lo till. De mönstrade pappren kommer från Maja Design och deras ljuvliga serie "Skärgårdsliv". Jag invigde även min nya die för att göra vimplar som jag shoppade på mässan tidigare den dagen


RSS 2.0