Ett dopkort...

... har jag gjort på beställning för en kompis. Hon ville ha det i höstfärger, därför går det i grönt, orange och brunt. Annars har jag inte direkt haft någon ork eller lust att pyssla, då jag åkt på en rejäl förkylning.


Stämplar från Forma Hantverk.

Första BIA-projektet

Nu har jag äntligen fått testat min BIA efter ett drygt halvår sen inköp. Jag ångrar inte att jag köpte den och kommer använda fler gånger. Det jag märkte var att jag måste köpa fler storlekar på mina wires. :) Har nu snabbscrappat ett album till Mickes syster med foto på hennes syskon med samt föräldrarna eftersom hon åker till Brasilien på fredag och är sedan borta i 10 veckor.


En översikt på albumet.


Stämplar från Magnolia samt Inkido. Jag har även använt ytterligare en av Mirabylls härliga biljetter.

Ytterligare ett kort!

Ikväll har jag lyckats göra ytterligare ett kort, som är ganska enkelt. Här har jag även använt en av Mirabylls läckra biljetter.


Stämpel från Forma Hantverk.

Äntligen ett nygjort kort!

Ikväll har jag äntligen knåpat ihop ett kort efter en längre tids blockering både vad gäller att göra kort samt att scrappa. Nu har det förhoppningsvis släppt!


Stämpeln är från Magnolia.

Jag har fått en Award!

Den har jag fått av Lenislenis! Jättekul!Den härör tydligen från Frankrike men om ni inte behärskar franskan kan ni ta det på engelska ;-). Tur för mig att hon hade på engelska iaf då jag inte läst någon franska alls.

Et voici les règles:
1. Le gagnant peut mettre le logo sur son blog. 2. Lien de la personne que vous avez reçu votre récompense. 3. Proposez la candidature d'au moins 5 autres blogs. 4. Avant la liste des candidats donner une brève raison pour laquelle vous les choisissez 5. Mettre des liens de ces blogs sur le votre. 6. Laissez un message sur les blogs que vous avez nommés.

JAVABLU AWARD RULES
1. The winner can put the logo on their blog. 2. Link the person you received your award from. 3. Nominate at least 5 other blogs. 4. Before listing the nominees give a reason why 5. Put links of those blogs on yours. 6. Leave a message on the blogs you have nominated.

Kicki76 - Gör så underbara kort i härliga färger, speciellt i rosa!
Krumeluran - Duktig tjej som är allsidig i sitt skapande då hon både gör kort, LO samt altrar olika saker.
Maddiezen - Kortmakare och scrappare som ofta gör spännande alster.
Paradise - Kortmakare i första hand som gör underbara kort. Inspirerar mycket!
Viwa - Tjej med relativt nystartad blogg. Än ligger det bara kort där men vet att hon även gör fina LO. Hon gillar bling och blommor.

Tack alla ni som har hittat till min blogg och kommenterat, jättekul! Ikväll blir det packa inför resa till en kompis i Skåne i helgen. Så pysslandet blir det dåligt med. Lägger in ytterligare gammla alster.


Stämplar från Forma Hantverk.Ha en trevlig helg!

Dags för kör ikväll

Tisdagar är det sjunga i Göteborg Gospel som gäller. Då blir det ingen tid till att pyssla så jag får visa ett kort jag gjort tidigare istället så jag har något att visa. :)


Fjärilen är Inkido, textstämpeln kommer jag inte ihåg var den kommer ifrån.

Första publicerade alstret

Jag får ju även visa ett kort som jag gjort tidigare innan jag slutar blogga för ikväll. Detta var ju riktigt kul och inte så svårt faktiskt, även om jag säkert har mycket mer att lära om detta.Detta kortet var ett beställningskort som jag gjorde för min sambos andra syster Magdalena som verkade jättenöjd med resultatet.

Mina mässinköp!!!

Ja, i helgen gick då Nordiska stämpel- och scrapmässan av stapeln. Lika underbart som vanligt att få gå runt bland de olika utställarna och titta och klämma på massa godsaker. Jag fick ju med mig en del godsaker hem från mässbesöket som jag gjorde tillsammans med min sambos syster Marie. Tack för trevligt sällskap!

Tycker att det är kul att kolla i runt i bloggarna för att se vad andra har gjort för mässinköp.Lite punchinella i olika färger samt en med stjärnor blev det. Även en hel hög med olika stämplar. :)
Lite EZ mount, ett av QK nya alfabet och en CB embossingdies.
Och lite mönstrade papper så klart. ;)

Välkommen till min blogg!

Då har även jag blivit med blogg. Här kommer jag att försöka visa mitt skapande. Är ju helt nybörjare på detta med blogg men det ska nog gå.

Mina inköp på Formats rea!

Var och shoppade en del när Format hade 60% på hela sortimentet. Tråkigt att de ska stänga. Det blev en del papper, en hel hög med stämplar, ett alfabet och lite annat småt
RSS 2.0