Blommiga ljus

Dessa fina blockljus hittade jag på IKEA för ett tag sen. De blev fina i lyktorna jag har!
 
 
 
 
 
 

Skärgårdsliv...

Min svägerska och hennes man hade kombinerad lunch för de fyllt år och för att de flyttat in i sitt fina hus nära havet. Vilka papper var inte perfekta att använda om inte Maja Designs serie Skärgårdsliv! De är ljuvliga!!!
 
Mönstrade papper: Maja Design-Skärgårdsliv (Stuga vid kusten, Är och fiskar, Landmärke, Flytväst)
Stämpel: Vilda Stamps (Fyr)
Övrigt: Kantstans (Martha Stewart), distresser
 
 
Mönstrat papper: Maja Design -Skärgårdsliv (Navigera)
 
 

Magnolia...

Idag var min käre make snäll och passerade Magnolia när han ändå var i Borås. :) Jag fick de fina choklad-stämplarna och en fin die. De fina stämplarna har jag monterat redan ikväll. Nu ligger mina fina saker och väntar på att användas.

 

 

 
 

Äppleträd...

När jag gick igenom foton på kameran hittade jag dessa fina bilder på äppleträdet när det blommade. Jag tycker de blommorna är så fina!
 
 
 
 
 
 

Mors dag 2013...

Det var mors dag för ett litet tag sen och då firade jag min första mors dag! :)
 
Denna fina present fick jag av lilla M. Fina servetter med fjärilar på. Jag tycker fjärilar är så fina! Fina rosa värmeljus formade som hjärtan och ett litet trähjärta där det står "Världens Bästa Mamma"!
 
Min man tyckte att jag skulle ha en liten present även av honom. Jag fick jättefina grytlappar med matchande kökshandduk.
 
Jag hade gjort kort till min mamma och svärmor.
 
 
Nu när jag har bytt efternamn behövde jag en ny personlig stämpel. Men jag blev inspirerad av Åsa och Linda och istället skapade jag mina egna i datorn. Passade på att dekorera baksidan lite, och dessutom kanske minska på spillbitsförrådet. :)
 

Gräslök

Igår när jag klippte ner den vildvuxna gräslöken tog jag tillvara på det bortklippta. Jag tyckte det blev fint att sätta i en vas och står nu så fint ute på vår altan.
 
Testar att blogga från min telefon. :)
 
 
 
RSS 2.0