Be my cupcake...

I höstas när jag var på Uddevallas scrapmaraton så var en av utmaningarna att man skulle göra en rund LO där man utgick från en skiss. Runda layouter är inte något jag brukar göra, men det var roligt att göra denna och jag blev riktigt nöjd.
 
Mönstrade papper: Inkido (Spillbitar)
Övrigt: Blommor, tårtpapper, bokstäver (Prima och filt-thickers)
 
 

Bröllopskort...

Jag fick en beställning av min svägerska att göra 2 bröllopskort. Det ena kortet skulle gå i orange och silver. Det var en utmaning då min papperssamling inte innehåller så mycket orange papper. Men som tur var fick jag möjlighet att gå igenom Vivekas pappersgömma och där fanns några bra papper för ändamålet. Sen hittade jag ett fint orange papper med vita glittriga stjärnor på Panduro.
 
Mönstrade papper: Best Creation Inc, My Mind´s Eye, Maja Design
Stämplar: October Stamps och Magnolia
 
Det andra kortet skulle gå i rosa och vitt, vilket fick mig att tänka på Maja Designs ljuvliga papper Vintage Summer Basics.
Mönstrade papper: Maja Design -  Vintage Summer Basics
Stämpel: Magnolia
Övrigt: Tårtpapper, blommor, distresser
 
 

Ica Maxi...

Även Ica Maxi har börjat med lite scrapsaker och då var jag ju tvungen att köpa lite och testa. Det blev lite olika tejper, band, blommor, blad och en kantstans.
 
 
 

Frändescrappen...

I mars hade jag en heldag på Frändescrappen. Det var en fatastiskt trevligt det med massa kreativitet! Sen är det ju alltid trevligt med härliga bordsgrannarna Viveka, Lena och Louise! Tack för trevligt sällskap tjejer! Sen blev det ju lite kul shopping hos Creativica som var på plats på träffen! Tack Kada för kanonservice! Det blev lite godsaker som fick följa med hem, bland annat lite dekorationer, bokstäver och papper. Även stort tack till Paula och Ulrika som ordnade träffen!
 
Jag deltog i den första utmaningen där man skulle göra en layout i vårens tecken i pastellfärger. Man skulle även använda sig av en spets, en valfri textstämpel samt en motivstämpel.
Stämplar: Tim Holtz och Tingtura
 
Papper: Maja Design - Ska vi ta en fika (Cheesecake, Plommonkaka, Chaite, Våffla m Björnbärssylt, Mandelkaka m plommon)
 
Papper: Spillbitar från Maja Design - Crea Diem (Så länge jag lever)
Övrigt: Magnolia DooHickey (vintage tag), spets, bling, bokstäver (Prima och Papirdesign)
 
 Mönstrade papper: Nana´s nursery - Baby boy (ett pappersblock)
 
 

60 år igen...

Jag har tidigare visat ett set med kort och ask som jag gjorde till svärfar när han fyllde 60 år. Men jag gjorde ett ett set till med ett lite större kort samt ett matchande blomkort. Till det första kortet inspirerades jag av Lillblommans januariskiss.
 
Mönstrade papper: Maja Design - Vintage Summer Basics (6" block)
Stämpel: Inkido
Övrigt: Blommor
 
Mönstrat papper: Maja Design - Vintage Summer Basics (6" block)
Stämpel: Inkido???
 
 

Panduro

Tidigare i år var jag en sväng till Panduro och inhandlade lite saker. De hade ett block med cardstock till bra pris. Sen blev det lite washitape, söta tags ett mönstrat papper med stjärnor och en ask. Jag tänkte testa att ha några droppar distresser i varje liten ask i den stora asken. Förhoppningsvis blir det smidigt när jag ska färglägga motiv.
 
 
 
RSS 2.0