Scrapevent del 6 av 6...

På den sista kursen jag deltog i fick vi göra "A little cardboard book". Vi fick helt ljuvligt underbara papper från Maja Design´s senaste serie Vintage summer basic. Vi rev och kladdade, klistrade och sydde m.m. Var en väldigt rolig kurs där det blev en läcker bok. Detaljen med teskeden som pryder ryggen är väldigt läcker.
 
 
 
 
 

Scrapevent del 5 av 6...

Den sista och tredje utmaningen jag deltog i handlade om att man skulle altra en tändsticksask med tema våren. Jag använde mig att ett tidigare papper från Maja Design som det var tulpaner på. När man får köpa tulpaner, då är det vår. Det är nog den enda snittblomman jag unnar mig själv.
 
 

Scrapevent del 4 av 6...

Jag hann med att göra 2 layouter till lilla E:s album,
även om jag deltog i flera kurser samt alla 3 utmaningarna.
 

Papper: Spillbitar
 

Papper: Maja Design (Lantliv)
 

Scrapevent del 3 av 6...

En annan kurs jag deltog i på Scrapeventet, där fick vi göra en ryggsäck som man kunde använda som presentask. Jag använde mig av papper som jag var mindra förtjust i, för jag vet inte om jag kommer ge bort utan ha den som en prototyp. Till ryggsäcken använde vi även band, öljetter och kardborre.
 
 

Scrapevent del 2 av 6...

Det anordnades kurser på Scrapeventet i Uddevalla, och en av kurserna jag deltog i hette "Layout The Color room". Här fick vi skapa en layout där vi skulle utgå från en skiss, samtidigt som vi skulle utgå från en viss färgpalett. Färgerna var gulorange, ljusblå, röd samt marinblå. Det ingick papper från Maja Design´s serie Skärgårdsliv som passade perfekt färgmässigt. Här skulle vi skapa med många lager, vilket inte är något jag brukar göra, så det var kul att utmana sig själv lite och försöka använda många olika lager papper. Jag använde det gulorange pappret som bas, vilket inte är en färg jag brukar skapa med, så här utmanade jag mig själv igen.
 
I förra inlägget var en utmaning att skapa ett kort som inte var fyrkantigt. En annan utmaning var att skapa en LO utifrån en skiss där man skulle använda minst 3 brads eller öljetter. De hjärtan jag använt var röda, men jag målade dem med vit akrylfärg så de skulle passa till layouten.

Stämplar: Panduro
Papper: Inkido samt ett papper jag inte vet märket på
 

Scrapevent del 1 av 6...

På Scrapeventet i Uddevalla som Creativica ordnade i slutet av april var en utmaning att göra ett kort som inte var fyrkantigt. Jag valde att göra ett kort som var runt. Detta kort gavs till en släkting med fru till oss när vi var och träffade dem och deras lille guldklimp i somras.

Papper: DCWV (Nana´s nursery - Baby boy)
Stämplar: Forma Hantverk och Prickiform
 
RSS 2.0